Fikret Öztürk İlkokulu
Fevzi Çakmak Mah. Nurten Öztürk Cad. 27800 İSLAHİYE /GAZİANTEP

VİZYON

Öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri, çağın gereklerine uygun bir okul ve okul, veli, öğretmen işbirliğini en üst noktaya çekecek, önder ve örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Değişen dünyada ilgi, yetenek ve değerlerini bilerek, var olan potansiyelini hedefine ulaşmada kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, düşünce davranış bakımından tutarlı,  beden, zihin, ruh ve sosyal bakımdan sağlıklı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, kendine yetebilen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim

Örgün Eğitim

Var

İl Merkezine:90 km İlçe Merkezine:2.5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Diğer Hususlar

Adres : Fevzi Çakmak Mah. Nurten Öztürk Cad. 27800 İSLAHİYE /GAZİANTEP İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine:90 km İlçe Merkezine:2.5 km Ulaşım : Okulun bulunduğu caddeden şehiriçi otobüsler çalışmaktadır Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Gaiantep İli İslahiye ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Nurten Öztürk Caddesinde bulunmaktadır.